ELKA bom

Funktionelt design, unik forarbejdning & gennemtestede første klasses bomme

ELKA - bomsystemer

 Vores adgangsregulerende bomme & bomsystemer fra ELKA er alle, første klasses produkter, af højeste kvalitet.

Hos SER Hegn A/S har vi nøje udvalgt ELKA som en af vores leverandører af bomsystemer. ELKA er en stabil og yderst kvalitetsbevidst familieejet tysk virksomhed. Skulle uheldet være ude og der er brug for en reservedel, garanterer vi dag til dag levering på disse. Vores ELKA bomanlæg giver dig en effektiv løsning, når det handler om adgangskontrol, om at sikre en optimal regulering af trafikken eller om at begrænse adgangen til offentlige og private områder, hvor du ikke ønsker uvedkommende trafik.

Perfekte og stabile bom-bevægelser

Elka’s robuste konstruktion gør, at den giver dig en yderst driftssikker løsning der kræver et minimum af vedligeholdelse. Den unikke forarbejdning giver dig yderst præcise bevægelser med elektronisk hastighedskontrol, acceleration, nedbremsning og stop. Bomarme leveres i aluminium med gummipolstret underkant og røde reflekser. Ønskes LED-lys i bomarmene for at højne sikkerheden mod påkørsel, kan dette også lade sig gøre.

Hos SER Hegn leveres Elka bommene med konfigureret klemmerække, for at sikre hurtig tilkobling af f.eks fotoceller eller adgangskontrol (ADK).

Hvad enten du har brug for en bom til en campingplads, et industrianlæg, et parkeringsanlæg eller som en ekstra sikring ved en allerede eksisterende sving- eller skydeport, kan vi tilbyde dig en driftsikker, robust og tilpasset løsning, der matcher dine behov.

Vores bomme er alle CE-godkendte og overholder EU’s Construction Products Regulations (CPR). Hvilket er din sikkerhed for kvalitet, når du vælger SER Hegn A/S som leverandør.

Hos SER Hegn A/S tilbyder vi opsætning, reparation og vedligeholdelse af Elka bomsystemer over hele Danmark. Vores bomsystemer er alle funktionelle, driftssikre og kræver et minimum af vedligehold.

 

ELKA Bomsystemer giver dig:

  • Bomanlæg med lang levetid
  • Et minimum af vedligeholdelse
  • Mulighed for indtjening ved eksempelvis et parkeringsanlæg
  • Levering i valgfri RAL farve
  • Bomarme fra 4-12 meter
  • Bomhuse og søjler udført i Aluminium/stål
  • Automatisk nødåbning
  • Bomarme der leveres med gummipolstret underkant og røde reflekser + evt. LED lys

 

Kontakt os i dag for råd og vejledning på +45 7586 8296 – Vi står klar til at hjælpe dig!

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail