Byggepladshegn

Hegn, sikkerhedsrækværk, gangbroer og meget mere til store og små byggepladser

byggepladshegn

Byggepladshegn

Byggepladshegn, også kendt som mobilhegn, bliver brugt til områdesikring af byggepladser for at forhindre uvedkommende adgang til pladsen. En vigtig opgave, der stiller store krav til både kvalitet, levering og service af det helt rigtige hegn.

SER Hegn er én af de mest brugte leverandører af hegn til byggepladser i Danmark. Det skyldes ikke mindst, at vi lægger stor vægt på netop høj kvalitet, stort sortiment, hurtig levering, effektiv service og lave priser. Vi stiller store krav til vores leverandører, så du kan roligt stille store krav til os.

Den optimale løsning til din byggeplads begynder ofte med rådgivning. Når vi kommer til byggepladsen taler vi som regel med byggelederen om, hvordan vi kan løse opgaven bedst muligt og opretholde alle lovmæssige sikkerhedskrav.

 

Sikkerhedsrækværk

Som det nyeste skud på stammen har vi specialuddannet en af vores sikringseksperter indenfor sikkerhedsrækværk til byggepladser.

Vi kan derfor tilbyde dig den mest optimale, fleksible og gennemtænkte løsning når du har brug for at sikre dig selv eller dine medarbejdere. Et sikkerhedsrækværk benyttes af både private som skal have nyt repos, nyt tag eller på anden vis skal arbejde i højderne og på alle byggepladser hvor afskærmning og faldsikring kan forekomme.

SER Hegn har mere end 25 års erfaring med sikring af byggepladser. Derfor har vores certificerede og specialuddannede personale et bredt kendskab til sikkerhed, krav og muligheder, når det gælder områdesikring af netop din byggeplads.

 

Elgalvaniseret byggepladshegn

Hegnet leveres el-galvaniseret og er nemt at håndtere takket være den meget lave vægt.

Vores specialbyggede biler er designet til at kunne levere hegn til både store og små opgaver. Vi kan levere op til 1100 meter hegn på ét læs, hvilket både skåner miljøet og sikrer dig mulighed for en hurtigere og mere effektiv levering.

 

Dimensioner på hegn til byggepladsen

Hver sektion af byggepladshegn måler 3,5 meter i længden og kan leveres i højder på hhv. 1,2 og 2 meter.

Der er mulighed for valg af forskellige maskevidder, alt efter hvilken type hegnselementer du ønsker.

Byggepladshegnet kan bestilles i racks, med henholdsvis 87,5 meter og 105 meter pr. rack. Derudover leverer vi også racks á 32 stk. pvc-fødder til hegnet.

 

Hvis du vil vide mere om SER Hegns fleksible og effektive mobilhegn, så skriv til os på info@ser-hegn.dk eller ring på telefon +45 7586 8296.

Du kan også se mere på mobilhegn.dk

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

Fra vores domicil i Fredericia, sikrer vi bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail