Erreka bomme

Hos SER Hegn leverer vi Erreka elektromekaniske bomme, som er en ideel barriere ved parkeringspladser, indkøbscentre, hospitaler, officielle bygninger mm.

Vedligeholdelsesfrit og CE godkendt

En Erreka bom leveres med 230Volt, hvilket gør at den nemt kan opsættes hvor du har brug for det. Med dette bomanlæg får du et næsten vedligeholdelsesfrit og CE godkendt anlæg med en spærrebredde på op til 6 meter. Bomhuset er udført i rustfrit stål og efterfølgende overfladebehandlet til klasse C4, hvilket giver dig garanti for optimal miljø korrosivitet.

Erreka’s automatiske bomanlæg er konstrueret med henblik på kontinuerlig brug og er designet til nemt at kunne håndtere mange daglige gennemkørsler og dermed mange åbninger og lukninger.

Vores Erreka bomme leveres pulverlakerede i alle ønskede RAL farver, hvilket gør det nemt at få bommen til at passe til sine omgivelser. Bommen er udført som en teleskop, med en minimum bredde på 4 meter og en maksimum bredde på 6 meter. Bom armen leveres som en flot rund aluminiums profil i den ønskede RAL farve. Der er indbygget nødåbnings mulighed og bommen er elektronisk overbelastningssikret, for at give dig en stabil og sikker løsning.  Spændingen er på 230V/50 HZ og kræver 16 Amp.

Åbningstiden for bommen er mellem 4-7 sek. Den kan klare minimum 200 åbninger pr. time. Samt en drift temperatur fra minus 20 til plus 55 grader. Vægten på bommen er 55 kg. Størrelsen på bomhuset er 1000x300x200 mm. Leveres med en aflåst adgangsluge.

Alle Bomme leveres med fjernstyringsmodul og styringen er forberedt til alle ADK systemer, kode tastatur, GSM styring m.m.

For optimal adgangssikkerhed anvendes vores automatiske bomanlæg ofte sammen med en skydeport. Skydeporten kan du lade stå åben hele dagen mens bomanlægget åbnes af eksempelvis en portvagt ved hver ind- eller udkørsel.

Tilbehør:

Til vores Erreka bomanlæg findes der tilbehør, der sikrer at de kan dække alle ønsker og behov. Har du brug for ekstra sikkerhed, kan vi tilbyde dig vejsløjfe, radar eller lysbarrierer og man kan personliggøre adgangen med individuelle adgangskort, kodetastatur eller nummerpladeidentifikation.

  • Ideel som barriere ved parkeringspladser, hospitaler, byggeområder & officielle bygninger
  • Høj driftssikkerhed
  • Automatisk styring
  • Fungerer hele døgnet
  • Justerbar barriere bredde op til 6 meter
  • Kan med fordel kombineres med vores skydeporte

Vi giver dig gerne råd og vejledning om de mange muligheder vi tilbyder. Ring på +45 7586 8296

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail