FAAC bomsystemer

Høj skandinavisk kvalitet, tilpasset de hårde skandinaviske vind- og vejrforhold

Bomsystemer af højeste kvalitet

Hos SER Hegn A/S er vi stolte af at kunne tilbyde dig FAAC’s bomsystemer, der er kendt for deres høje skandinaviske kvalitet og som er tilpasset de hårde skandinaviske vind og vejrforhold. Når vi installerer et FAAC bomsystem, får du en robust bom med aluminiumsrør og rustfrit stålhus, der er yderst velegnet til højfrekvent brug i hårde omgivelser.

 

De elektriske vejstænger er svenskfremstillede og specielt tilpasset til at kunne modstå vores hårde, skandinaviske klima.

Alle FAAC bomme er fremstillet til minimum ISO 9001 kvalitetsstandard og er kendt for deres fantastiske holdbarhed og pålidelighed.

Med en FAAC bom, får du en omkostningseffektiv løsning til adgangskontrol på eksempel parkeringspladser, campingpladser, havneområder eller ved din virksomhed. De hurtige åbne- og lukketider på bommene giver mulighed for hurtig passage/gennemkørsel.

FAAC’s bomanlæg imponerer vores kunder gang på gang på grund af deres høje funktionalitet der uden yderligere som oftest kan imødekomme de fleste krav.

Læs mere om vores bomsystemer på: bomsystemer.dk eller kontakt os for råd og vejledning på telefon: +45 7586 8296

 

 

 

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail