Beskyttelse mod uautoriserede køretøjer

Går du ind for innovative løsninger, som kan optimere sikkerhedsforanstaltninger og ressourcer der bruges herpå? Så har vi en løsning til dig – nemlig højsikkerheds pullerter.

Hos os forstår vi vores kunders behov for kompromisløse løsninger – det vil sige sikre løsninger uden at gå på kompromis med æstetikken, som omringer din arbejdsplads.

Med en højsikkerheds pullert fra FAAC sikrer du dig, at fodgængere frit kan bevæge sig til og fra bygningen. Pullerterne kan indstilles til at hæve og sænke ved specifikke tidspunkter.

De kan for eksempel sænke sig klokken 07:00, når arbejdsdagen skal påbegyndes. Herefter kan de være sænkede indtil klokken 17:00, hvor alle har forladt arbejdspladsen.

Derved kan adgangen være åben i løbet af dagtimerne, hvor der ikke hersker nogen farer, og beskyttet om natten, hvor man vil undgå uautoriserede besøg af køretøjer.

Hvis det er nødvendigt at få adgang efter hævningen, så kan dette gøres gennem GSM-teknologi eller gennem indtastning af en PIN-kode.

Høj sikkerhed uden at gå på kompromis med omgivelserne

Den smarte automatiske hæve- og sænkefunktion sikrer dig, at din grunds omgivelser beholder sin æstetiske værdi – vores brede udvalg sikrer dig, at du kan få en passende udgave af de sænkede pullerter, som giver et imødekommende indtryk i deres omgivelser.

Dette sikkerhedsprodukt anbefaler vi i høj grad til industrielle applikationer, kommercielle adgangsområder og andet. Pullerter kan i meget høj grad også anvendes i områder, som har en stor mængde daglig gennemkørsel. De automatiske pullerter sikrer nemlig, at gennemkørsel er muligt for alle autoriserede medarbejdere på alle tidspunkter af døgnet.

Se crashtest video her

pullert faac
FAAC pullert
pullert faac

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail