HERAS Heracles balusterhegn

Et stærkt og yderst stilfuldt hegnssystem

Leder du efter et hegn som både har en høj sikkerhedsmæssig værdi og et stilfuldt udtryk?

Så finder du disse kvaliteter i et Heracles balusterhegn her hos SER-hegn. Vi forstår, at det er vigtigt både at opretholde et flot ydre, samtidig med at man beskytter de værdier, som befinder sig inden for hegnet.
Heracles er et fleksibelt system, som er dannet af flere forskellige komponenter, og som kan variere i højde fra 80 centimeter og helt op til 250 centimer.

Dette hegn er ideelt til grunde, som er beliggende i bakkede områder. De hængslede skråpaneler muliggør nemlig, at hegnet kan tilpasse sig mange forskellige jordniveauer.

Tilbehør og montering

Heracles hegnet kan monteres i bakkede områder og stolperne bliver sikret med beton. Dette giver en høj sikkerhed samtidig med, at elementhegnet er afvisende overfor hærværk og vandalisme.

Vi tilbyder også en hel del udstyr til netop dette hegn, hvilket for eksempel kan være pigtråd, som kan gavne med ekstra sikkerhed. Udover pigtråden, så tilbyder vi også forskelligartede løsninger med roterende pigge. Hvis du ikke vil gå på kompromis med sikkerheden, så kan der også leveres en strømhegnsløsning.

Til bakkede områder kan du få hældningspaneller, som kan funktionere op til en vinkel på 40 grader.

Har du brug for gode råd fra en af vores eksperter? Så kan du kontakte os på +45 7586 8296 og høre mere om dette stærke, stabile og stilfulde Heracles hegn.

Balusterhegn Heracles
Balusterhegn Heracles

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail