Heras rotationslåger

Velegnet til industrielle applikationer, men også for andre miljøer såsom svømmehaller, skoler og andre offentlige områder.

Kompromisløs kvalitet, med fokus på bæredygtighed

Vil du gerne give gående begrænset adgang til din grund eller din virksomhed samtidig med at du holder hele overblikket? Så kan dette løses med en rotationslåge fra Heras, som du finder gode tilbud på her hos os. Med denne karrusel sikrer du, at der ikke er nogen form for uautoriseret adgang gennem kompromisløs kvalitet. Lågen er udstyret med en mekanisk lås, som låser automatisk, hver gang én person har fået adgang til grunden.
Denne elektromekaniske karrusel er ideel til brug ved blandt andet svømmehaller, skoler og industri.

 

Beskrivelse og tilbehør

Lyder dette som en ideel løsning for dig?

Denne elektromekaniske karrusel fra Heras kan sagtens monteres på et støbt fundament, og adgangskontrollen vil blive leveret på en betonfundamentplade.

Rotationslågen er fremstillet i galvaniseret og rustfri stål, hvilket sikrer dig en konsekvent kvalitet og et yderst æstetisk look.

Med dette produkt følger der også en masse udstyr, hvilket blandt andet inkluderer et tag, som er udstyret med lys og skumringsrelæ. Herudover, så øges sikkerheden ved at ind- og udgang automatisk blokeres ved strømsvigt. Når en autoriseret person skal have adgang til grunden, så kan dette gøres gennem indtastning af en kode eller ved brug af briklæseren/kortlæseren.

Dette produkt kan også findes i en manuel version, som naturligvis ikke låser automatisk efter hver indtræden.

Hvis du har spørgsmål til lågens dimensioner, motor, funktioner eller andet, så kan du altid kontakte os på +45 7586 8296 med spørgsmål.

Rotationslåger Heras
Rotationslåger Heras
Rotationslåger Heras

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail