ISPS Havnesikring

Kravene omkring ISPS sikring er de seneste år blevet skærpet både internationalt og nationalt. Dette betyder, at de danske havne løbende foretager fysiske justeringer, såsom opsætning af hegn, porte, pullerter og overvågning. Vi er eksperter i at sikre havne og havnemiljøer. Vi er gode til at rådgive omkring materialevalg, så projektet fremstår sikkert, stabilt og pænt.

Vi har gennem 30 år i samarbejde med HERAS specielt udviklet solide og robuste produkter der kan modstå vind og vejrforholdene på de danske havne.
Mange havne er i dag inddelt i terminaler, hvor sikringen er tilpasset behovene og vi er med hele vejen. SER Hegn A/S leverer, monterer og servicerer selv alle vores produkter, derfor garanterer vi også landets bedste, billigste og hurtigste service.

ISPS er en forkortelste for International Ship and Port Facility Security

Maritim sikring

Maritim sikring indebærer enkelt sagt sikring af havnefaciliteter. De danske regler for havnesikring er baseret på FN's internationale søfartsorganisation IMO. Formålet med reglerne er at beskytte den internationale skibstrafik samtidig med at sikre havnene mod sikringsrelaterede trusler.

I løbet af de seneste år har erfaringer vist, at sikring af havnen ligeledes kan have en række andre fordele - bl.a. kan det betyde færre personulykker, da der på havnefaciliteten kun vil færdes personale med kendskab til havneaktiviteter. Derudover kan maritim sikring mindske risikoen for tyveri og hærværk.

Læs mere om maritim sikring her

Maritim sikring af Vejle Havn

SER Hegn A/S har været med i processen omkring den maritime sikring af havneområdet i Vejle. Vi har etableret skydeporte, foldeporte, personkarruseller og perimetersikring så infrastrukturen på havnen giver optimale tilkørselsforhold.

ISPS Havnesikring Vejle
Havnesikring i Vejle
Indgangssikring på Vejle Havn

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail