Mobilhegn

SER Hegns mobilhegn er nemt at flytte rundt med, og det kræver et minimum af arbejde og værktøj at stille hegnet op.

Mobilhegn til mange formål

 

Mobilhegn

Gå direkte til hjemmesiden Mobilhegn.dk  HER >>

Uanset om du står for sikkerhed og logistik ved en festival, en udstilling et cykelløb eller et andet event, så er indhegning og afspærring ofte afgørende for, at arrangementet bliver en succes. Det ved vi hos SER Hegn, og derfor bliver vores mobilhegn brugt til rigtig mange forskellige events og arrangementer i hele Danmark.

SER Hegns mobilhegn er nemt at flytte rundt med, og det kræver et minimum af arbejde og værktøj at stille hegnet op. Det er både simpelt og funktionelt.

 

Mobilhegn som byggepladshegn

Hos SER Mobilhegn leverer og monterer vi dagligt mobilhegn på byggepladser i hele landet. Vi har stor erfaring med at indrette byggepladser, hvor sikkerheden for medarbejdere og gæster er i højsædet, når de bevæger sig rundt på pladsen – både til fods og i bil.

 

Mobilhegn som reklamesøjle

Mange bruger vores mobile reklametrekanter som reklamesøjler ved koncerter, sportsbegivenheder og andre events. For nyligt blev mange af søjlerne brugt i forbindelse med kommunal- og regionsvalget. Reklametrekanterne er nemme at sætte op og tage ned, og de er stabile og lette at montere bannere eller skilte på.

 

Mobilhegn som festivalhegn

Hos SER mobilhegn har vi stor erfaring i at indhegne områder til festivaller. Her indsætter vi som regel adgangslåger, der også kan bruges som nødudgange.

 

Mobilhegn som cykel- og løbshegn

Her bruger vi som oftest vores mobile publikumshegn, der er 110 cm i højden. Hegnet fås både galvaniseret og som gult high visibility-hegn, Begge typer er meget brugt ved events som Ironman, cykelløb, halvmarathon og marathonløb i hele landet.

Hvis du vil vide mere om SER Hegns fleksible og effektive mobilhegn, så skriv til os på info@ser-hegn.dk

eller ring på telefon +45 70111207

Byggepladshegn
Mobilhegn

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

Fra vores domicil i Fredericia, sikrer vi bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail