Europa Pallas adgangslåge

Europa Pallas adgangslågen er en gennemtænkt låge til institutioner.

Robust og sikker manuel adgangslåge

Lågen er udført i varmgalvaniseret stål, hvilket gør den meget robust og holdbar. Den leveres med justerbare hængsler med en speciel gummimembran der bevirker at lågen kan modstå hårde belastninger og giver en blødere funktionel måde at åbne og lukke på.

Med Europa Pallas lågen har du mulighed for at sikre lågen med dobbelte håndtag eller tre-punkts håndtag, hvor tre knapper skal trykkes ind for at aktivere håndtaget. Dette giver børnene begrænset adgang til selv at kunne åbne adgangslågen og forældre og pædagoger har dermed en ekstra trykhed i forhold til sikringen af de legende børn.

Europa Pallas adgangslågen fås i flere variationer som både en enkeltfløjet og en dobbeltfløjet låge. Alle dobbeltlåger er forsynet med skudrigler, hvilket øger sikkerheden yderliger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail