Powerfence strømhegn

En aktiv og effektiv måde at beskytte din grund og værdier mod uindbudte besøgende

Elektriske pulser 50 gange i minuttet

Visse områder har en større risiko for indbrud end andre, og derfor kan det være nødvendigt at finde på nye løsninger for at minimere risikofaktoren i forbindelse med indbrud.

Sikkerhed er helt essentielt for mange virksomheder, som opbevarer en lang række af værdier – alt fra kemikalier til biler. Et strømhegn er i høj grad en aktiv og effektiv måde, hvorpå man kan sikre lignende værdier.

Hertil tilbyder vi innovative løsninger. Blandt andet i form af et Power Fence fra Heras, som i høj grad kan være med til at holde uvedkommende på afstand.

 

Innovative sikkerhedsløsninger

Gennem vores elektriske sikringshegn fra Heras sendes der elektriske pulser gennem hegnet 50 gange i minuttet. Eventuelle indbrudstyve vil risikere mere end blot en mindre forskrækkelse, da hegnet afgiver et stød på op til 9500 volt.

Hegnet er yderst pålideligt, og det kræver minimal vedligeholdelse. Herudover er strømhegnet udstyret med sikkerhedsskilte for hver 10. meter, hvilket både kan afskrække tyve og beskytte almindelige mennesker samt ansatte.

Hegnet kan opbygges med en alarm, eller det kan integreres i et allerede eksisterende alarmsystem, således at du får en komplet løsning til beskyttelse af virksomhedens område og værdier.

Hegnet er ikke modtageligt overfor sabotage, da det er udstyret med en sabotagealarm, som vil give besked, hvis trådene i elhegnet er udsat for sabotage eller kortslutning.

Hvis du gerne vil beskytte dine værdier aktivt og effektivt, så kan du kontakte vores team af eksperter. Vi rådgiver og vejleder dig, således at du kan få en skræddersyet løsning, som er ideel for dig.

Kontakt os her: +45 7586 8296

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail