Sikkerhedsrækværk

Sikkerhedsrækværk med gennemtænkte detaljer

Sikkerhedsrækværk - højeste kvalitet, gennemtænkte detaljer, brugervenlig og med fokus på arbejdsmiljøet

SER Hegn tilbyder byggepladser enestående muligheder indenfor sikkerhedsrækværk til yderst fordelagtige priser. Kendetegnet for hele vores produkt palette er – høj kvalitet, gennemtænkte detaljer, fokus på arbejdsmiljøet og så sætter vi brugervenlighed i særklasse.

Vi er ledere indenfor hegn og sikkerhedsrækværk til byggepladser i Danmark. Vi leverer brugervenlige højkvalitets produkter og løsninger, der alle opfylder de internationale sikkerhedskrav.

Som løsningsorienteret virksomhed, støtter vi vores kunder med servicefunktioner såsom montage, individuelle tilpassede designs og hurtig levering.

 

Enestående faldsikringssystemer til byggepladser

Du får et kraftigt pulverlakeret sikkerhedsrækværk som kun vejer 16,2 kg. Det anvendes alle steder hvor der kræves interimistisk afskærmning mod fare for nedstyrtning. Sikkerhedsrækværket monteres med en sikkerhedsstolpe og en række forskellige befæstningsmuligheder alt efter bygningens højde og udformning. Hos SER Hegn, får du et sikkerhedsrækværk, som er både letvægt og ekstremt robust. Hvert svejsepunkt kan klare en belastning på op til 500 kg. Den lette vægt gør rækværket hurtigt at montere samtidig med at du får et kvalitetssikret produkt. Sikkerhedsrækværket er højdejusterbart og kan leveres med dit helt eget logo uden ekstra omkostninger.

Vi tilbyder alle former for tilbehør til dit rækværk til yderst fordelagtige priser. Kontakt vores specialist på området på tlf. +45 7011 1206

Sikkerhedsrækværk - SER Hegn
Ståltrappe - SER Hegn
Gangbro

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

Fra vores domicil i Fredericia, sikrer vi bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail