Sådan sikres kunstgræsbanen

Der er snart sæson for kunstgræsbanerne, skal du have sikret din bane, har vi det perfekte sportshegn til dig. Vi leverer hegn lige efter dit ønske. Tøv ikke med at kontakte os på +45 7586 8296

Kunstgræsbane-sæsonen er lige rundt om hjørnet

Skal dine udendørsarealer opdateres med kunstgræs, så dine fodboldhold kan spille udenfor hele året? SER Hegn A/S tilbyder den højeste kvalitet i Europa inden for sikringsløsninger på sportshegn til kunstgræsbaner. Vi kan levere og montere hegn til dine kunstgræsarealer.

Fodboldbaner med kunstgræs er blevet meget populært i fodboldverdenen. En kunstgræsbane sikre, at du kan spille fodbold hele året, da den erstatter den almindelig fodboldbane.

Den giver en række fordele, såsom den bliver aldrig slidt og er vedligeholdelsesfri.

Sportshegn

SER Hegn A/S sportshegn er ligesom kunstgræsbanerne vedligeholdelsesfri, vores hegn egner sig alle fodboldbaner og multibaner. Vi leverer og monterer specielt udviklede boldbanebeslag, som er udviklet til at skabe en robust og støjsvag konstruktion. Vores produkter er af kvalitet, de er derfor meget stabile og holdbare. Du kan derfor uden tøven købe dit nye hegn hos os.

En fodboldkamp er også meget sjovere, hvis du ikke skal løbe langt efter bolden hver gang man skyder forbi målet. Et hegn fra os vil sikre, at flere bolde forbliver tæt på banen. Samtidig kan det være med til at forhindre færre knuste ruder, hvis der bebyggelse tæt på din kunstgræsbanen.

Vi giver altid grundigt råd og vejledning i hele købsprocessen af dit nye hegn, så du får den bedste løsning til dit behov når du skal have et nyt hegn.  Se mere omkring sportshegn her.

Alle vores produkter er varmgalvaniseret iht. NEN ISO 1461 og NEN 10240 og korrosionsbeskyttet indvendigt iht. til den europæiske norm NEN 1275. Vores pulverlakerede produkter er udført iht. standard NEN 5254. Vi kan derfor tilbyde de mest optimale sportshegn til jeres kunstgræsbane.

Vi står altid til klar til hjælpe dig, med at finde det perfekte sportshegn. Kontakt os på telefon +45 7586 8296

BLÅ RAL 5010

MØRK GRØN RAL 6005

ANTRACIT RAL 7016

GRÅ RAL 7030

SØLV RAL 9006

HVID RAL 9016

RØD RAL 3000

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vore kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring
Tilmeld dig vores nyhedsmail