Balusterhegn

Vores elementhegn kendes også som balusterhegn, palisadehegn, stålgitterhegn eller panelhegn. Med den nyeste tilføjelse til vores brede sortiment, SER Grence Balusterhegn, kan du nu oven i købet få et langt mere miljøvenligt produceret hegn.

Bæredygtighed behøver ikke være dyrt

Et elementhegn er en god løsning, når du ønsker en sikker løsning med et stilrent og eksklusivt look. Med et elementhegn fra SER Hegn, ved du, at du ikke går på kompromis med sikkerheden. Alle vores hegn er udført i solide, kraftige og holdbare materialer.

Pulverlakering af elementhegn

For at opnå de bedste resultater og de mest holdbare løsninger bliver vores varmgalvanisering altid specielt tilpasset den efterfølgende pulverlakering. Det gør, at pulverlakeringen får en meget robust, slidstærk og ensartet overflade, og hegnet bliver optimalt beskyttet mod både mekaniske og klimatiske påvirkninger.

Konkurrencedygtige priser på hegn

Bæredygtighed behøver ikke være dyrt, for SER Grence sælges til priser, der er konkurrencedygtige med almindelige elementhegn. Ofte vil det grønne balusterhegn endda koste mindre end et tilsvarende almindeligt fremstillet hegn.

Nedenfor kan du se en film om de miljøvenlige balusterhegn, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på +45 7586 8296 og høre mere om produkterne.

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring