Bomanlæg

Bomsystemer bliver i stadigt stigende grad brugt af virksomheder som et supplement til folde- og skydeporte for at minimere slitage og vedligeholdelse

Bomanlæg med lav vedligeholdelse

Fra den lille bom på 2 meter til det store dobbeltanlæg på 20 meter. SER Hegns bomanlæg består af flere forskellige typer og modeller, der også dækker netop dit behov.

Bomsystemer bliver i stadigt stigende grad brugt af virksomheder som et supplement til folde- og skydeporte for at minimere slitage og vedligeholdelse. Hos SER Hegn har vi nøje udvalgt vores leverandører, der hver især lever op til vores krav til kvalitet, sikkerhed, slitage og vedligeholdelse. Derfor kan vi også garantere dig, at vores bomanlæg og andre løsninger altid imødekommer dine ønsker, krav og behov. Og vi afsøger konstant markedet for nye og spændende løsninger, der kan sikre vores kunder den nyeste og bedste teknologi på området.

Bomsystemer fra SER Hegn er velegnede både sammen med andre sikkerhedsporte og som”stand-alone”-systemer. Styresystemet er med integreret, konstant overvågning for at beskytte drevet i tilfælde af blokeringer, og drevet er beskyttet med termisk kontrol.

Højeffektive bomanlæg

Med åbne- og lukketider helt ned til 0,6 sekunder er disse bomme højeffektive i forhold til afvikling af trafik. Vores systemer er testet til mindst 10 millioner åbninger og lukninger for at sikre høj driftssikkerhed og lang levetid.

Udover et prisbelønnet design, opfylder bomanlæggene alle europæiske krav og standarder.

Serviceaftale 

Alle elektriske bomanlæg bør få lavet et årligt serviceeftersyn, dette sikre længere levetid og mindsker fejl. Lovpligtig.dk tilbyder en landsdækkende serviceaftale, hvor vi står klar til at hjælpe 24 timer i døgnet.

Vores montører og servicepartnere har mere end 30 års erfaring og kan effektivt gennemføre service og vedligeholdelse på alle markedets bomanlæg, der kræver lovpligtige eftersyn.

Lovpligtig.dk tilbyder serviceaftale på bomanlæg til kr. 995,- ekskl. moms pr. serviceydelse.

Udover markedets skarpeste priser, tilbyder Lovpligtig.dk en brugervenlig kundeportal med:

  • Egen database
  • Eget login
  • Plads til alle informationer
  • Tjekskemaer
  • Dato for kommende eftersyn
  • Faktura på reparation
  • Løbende serviceeftersyn
  • Ingen bindinger

Se mere på Lovpligtig.dk

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring