Hegn

Hos SER Hegn kommer pålidelighed og kvalitet i allerførste række. Derfor stiller vi de samme store krav til vores leverandører, som vi stiller os selv. Vi lever på vores kunders anbefalinger og langvarige gode relationer, derfor går vi aldrig på kompromis med service, kvalitet og sikkerhed.

Vi leverer professionel opsætning, reparation og vedligeholdelse af hegn, porte og låger over hele Danmark.

SER Hegn A/S – Danmarks største udvalg af sikkerhedshegn, porte og låger

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Vi er ikke de eneste, der kan levere hegn. Men med flere døgnbemandede afdelinger, vores landsdækkende SER Service, mange års erfaring og et bredt udvalg af hegn, låger og porte til alle formål, er vi lige så svære at komme udenom som vores hegn.

Det er nu 30 år siden vi gik i gang med opsætning af det første sikkerhedshegn i Givskud ZOO. Gennem de seneste 30 år har vi udviklet os og tilbyder i dag et bredt udvalg af både elektriske skydeporte, sikkerhedsrækværk, mobilhegn, støjhegn mm. Siden vi begyndte vores rejse tilbage i 1990, er vores produkter blevet det foretrukne hegn hos mange virksomheder og entreprenører rundt om i landet. En løsning med vores sikkerhedshegn benyttes ofte til at afgrænse børnehaver, sports områder, parker, offentlige steder, erhvervs grunde og virksomheder som har brug for en sikker og stabil hegnsløsning. Vi har også gennem de seneste 10 år mærket en større efterspørgsel på vores specielt udviklet lyddæmpende hegn med en kerne af stenuld, der absorberer lyden. Sikkerhed på byggepladserne er også en stor del af vores produktpallette. Med Sikkerhedsrækværk, gangbroer, sikkerhedshegn, person karusseller og ADK systemer til byggepladser, dækker vi langt de fleste behov for vores produkter i hele landet.

Ét hegn – flere funktioner

Hos SER Hegn A/S kan vi blandt meget andet hjælpe med flethegn, stålmåttehegn, elementhegn, mobilhegn, sikkerhedshegn, strømhegn, sportshegn og lyddæmpende hegn. Vores hegn har stor funktionalitet og holdbarhed og kan ofte udfylde mere end én funktion i samme løsning. Ét er sikkert: Vi kan altid finde en løsning, der passer til dine behov.

Gennem 30 år har vi løst alle opgaver inden for opsætning, reparation og vedligeholdelse af sikkerhedshegn, låger og porte. Det gælder eksempelvis passagehindrende hegn i forbindelse med skoler, boldbaner, virksomheder, byggepladser og parkeringspladser.

Landsdækkende service, når DU har brug for det

Det vigtige for dig som kunde er, at du kan stole på kvaliteten af både hegn og opsætning. Som en ekstra sikkerhed tilbyder vi vores landsdækkende SER service. Det betyder, at vores certificerede og specialuddannede personale rykker ud når du har brug for det. Du kan selvfølgelig benytte SER service, hvis du har et SER-produkt, men vi tilbyder også service, hvis din løsning er leveret af andre. Husk, at du under alle omstændigheder bør få lavet jævnlige serviceeftersyn af dine løsninger for at sikre, at de lever op til dine krav.

Pålidelighed og kvalitet er vores løfte til dig som kunde. Det gælder både i vores rådgivning, løsninger og service.

Hvis der opstår problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på vores døgntelefon +45 75 86 82 96.

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring