Industri

Hos SER Hegn A/S har vi et stort udvalg af perimetersikring til industrien. Med landets største udvalg af industrihegn, samt industriporte og låger, har vi i over 30 år sikret danske virksomheder og industri. Hos os bliver kvalitet og udførelse altid vægtet højst. Produkterne egner sig specielt til industrien på grund af deres lange levetid, samt effektive og pålidelige sikring af dine værdier. Alt efter hvilket behov, du har til sikring af matriklen, har vi helt sikkert en løsning, der også passer til dig. Her kan du læse meget mere om fordelene ved de enkelte produkter.

SER Hegn A/S tilbyder Danmarks største udvalg af industrisikring

Hos SER Hegn tilbyder vi årelang erfaring med områdesikring i forhold til forskellige typer af industrihegn og industriporte. Sammen med vores samarbejdspartnere sætter vi hele tiden nye standarder inden for kvalitet og bevarer samtidig det gode håndværk. Hos SER Hegn har vi højt kvalificerede medarbejdere i hele landet, som vil gøre alt for at levere dig den bedste og helt rigtige sikringsløsning hver gang.

Med et industrihegn fra Ser Hegn giver vi dig og din virksomhed en løsning, der er kendetegnet ved kvalitet og lang holdbarhed.  Alle hegn er varm galvaniseret, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor de kolde og våde skandinaviske vejrforhold.

Industrihegn en stabil og solid løsning

Alle SER Hegnsløsninger fås i flere forskellige RAL farver, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse hegnet til din bygning, omgivelserne eller det område du ønsker indhegnet.

Stolperne nedstøbes i beton, hvilket netop giver dig et yderst stabilt hegn.

Skulle uheldet være ude er vi lagerførende af både stolper og hegn. Vi har landsdækkende døgnservice og vores specialuddannede medarbejdere, står klar til at servicere dig i hele Danmark.

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring