Byggepladssikring

Uanset om du står for sikkerhed og logistik ved en festival, en udstilling et cykelløb eller et andet event, så er indhegning og afspærring ofte afgørende for, at arrangementet bliver en succes. Det ved vi hos SER Hegn, og derfor bliver vores mobilhegn brugt til rigtig mange forskellige events og arrangementer i hele Danmark.

Sikring af byggepladsen

Byggepladshegn, også kendt som mobilhegn, bliver brugt til områdesikring af byggepladser for at forhindre uvedkommende adgang til pladsen. En vigtig opgave, der stiller store krav til både kvalitet, levering og service af det helt rigtige hegn.

SER Hegn er én af de mest brugte leverandører af hegn til byggepladser i Danmark. Det skyldes ikke mindst, at vi lægger stor vægt på netop høj kvalitet, stort sortiment, hurtig levering, effektiv service og lave priser. Vi stiller store krav til vores leverandører, så du kan roligt stille store krav til os.

Den optimale løsning til din byggeplads begynder ofte med rådgivning. Når vi kommer til byggepladsen taler vi som regel med byggelederen om, hvordan vi kan løse opgaven bedst muligt og opretholde alle lovmæssige sikkerhedskrav.

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 25 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring