Skydeporte - driftsikkerhed i verdensklasse

Med en skydeport fra SER Hegn A/S sikrer du dig en solid port af den bedste kvalitet, som altid kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi leverer elektriske porte til virksomheder, fængsler, institutioner og havne, men også mange private bruger i dag vores automatiske porte ved deres ejendom.

Derfor skal SER Hegn levere din skydeport

Du kan bruge en skydeport fra SER Hegn til mange formål og i alle indkørsler, og du kan vælge mellem manuel, automatisk eller teleskop-port. Uanset formål, og uanset hvilken type port, du vælger, er du sikker på en løsning med høj driftssikkerhed, flot design og stor brugervenlighed.

Alle vores skydeporte leveres som fritsvævende. Det giver en meget stor fleksibilitet, fordi der ikke skal støbes en skinne ned i jorden. Med en fritsvævende port slipper du også for, at der samler samler sig vand, sand og skidt i skinnen.

En skydeport fra SER Hegn er også et sikkert valg. Alle vores elektriske sporte leveres med et blitzlys på toppen, der blinker, når porten kører. Udover det er der monteret enten aktive eller passive klemlister, der sørger for, at man ikke kommer i klemme mellem hårdt metal. Klemlisterne er monteret på for- og bagende af porten samt på portgalgerne. De aktive klemlister er én lang kontakt, der stopper porten, hvis kontakten aktiveres.

Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning er alle alle elektriske porte fra SER Hegn monteret med fotoceller, der stopper porten, hvis de infrarøde stråler brydes.

Design selv din næste skydeport

Med en Igate elektrisk port fra SER Hegn har du mulighed for at gøre porten til dit helt eget varemærke Sæt dit eget logo på, vælg din ønskede farve, og som prikken over i’et, monterer vi LED-lys i den farve, du vælger. 

Design selv din port her: http://igate.ser-hegn.dk/

SER Hegn har et montørteam, der er specielt uddannet uddannet i opsætning, vedligeholdelse og reparation af industriskydeporte. Vi leverer, monterer og servicerer i hele landet.

Du kender også produkterne under betegnelserne:

  • Svæveport
  • Selvbærende port
  • Fritsvævende port
  • Frit bærende port
  • Automatisk port
  • Industri port

Hos os kan du bestille en automatisk skydeport som en del af en større sikringsløsning med bl.a. hegn, låger, kameraovervågning og adgangskontrol/ADK eller som en separat løsning.

Skydeporte findes i mange forskellige konfigurationer og egner sig til dig, der ønsker en bred port, der hurtigt går op og i, og hvor sikkerheden er i top. De fungerer ofte med fjernstyring og sikrer dermed, at det kun er de rigtige folk, der har adgang til portens åbne- og lukkefunktion.

Hos SER Hegn tilbyder vi et bredt udvalg af elektriske porte:

Har du brug for mere information omkring en elektrisk låge til din indkørsel, en industriskydeport der er vedligeholdelsesfri og driftssikker eller en hvilken som helst anden form for elektrisk port, så kontakt os på 75868296

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 25 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring