Terrorsikring

Terrorsikring er vigtigt for os at du kan sikre dine bygninger, byens gågader og andre offentlige områder mod terror uden at det ser ud som en krigszone.

Når sikkerhed betyder alt

Ingen ønsker at leve bag barrikader og pigtråd, men alle ønsker at føle sig trygge, især i kølvandet på de forfærdelige og uforudsete massakrer som desværre sker rundt om i verden.

Der er forskellige effektive metoder hvorpå vi kan stoppe fx. lastbilangreb og beskytte byens borgere.

Hos SER Hegn har vi nøje udvalgt 2 professionelle og internationale samarbejdspartnere på højsikkerhedsområdet, som hver især lever op til vores høje krav til service og sikkerhed.

En pullert kan i dag fås i alle mulige former, og de findes overalt – i gader, lufthavne, offentlige bygninger, motorveje, skoler og gågader. Pullerter har været en naturlig del af det danske bybillede i årtier, de fleste af os er dog ikke klar over at pullerterne er der for vores sikkerheds skyld.

Sikkerheden for jeres virksomheds lokaler, en facilitet bygget af jer eller sikkerheden for jeres medarbejdere og besøgende er meget vigtigt for os.

Vores kompetente medarbejdere inden for højsikkerhed, arbejder sammen med dig for at udvikle den mest ideelle og sikre løsning tilpasset jer, jeres behov og jeres ønsker.

Kontakt os og få en professionel højsikkerhedsløsning +45 7586 8296

Serviceaftale

Når sikkerhed betyder alt, er det vigtigt at alle dine elektriske dele på dit områdesikring fungere 100%. Lovpligtig.dk tilbyder en fordelagtig serviceaftale med landsdækkende service 24 timer i døgnet.

Vores montører og servicepartnere har mere end 30 års erfaring og kan effektivt gennemføre service og vedligeholdelse.

Lovpligtig.dk tilbyder serviceaftale til kr. 995,- ekskl. moms pr. serviceydelse.

Udover markedets skarpeste priser, tilbyder Lovpligtig.dk en brugervenlig kundeportal med:

  • Egen database
  • Eget login
  • Plads til alle informationer
  • Tjekskemaer
  • Dato for kommende eftersyn
  • Faktura på reparation
  • Løbende serviceeftersyn
  • Ingen bindinger

Se mere på Lovpligtig.dk

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn tilbyder vi vores kunder landsækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Image is not available

Landsdækkende service, når du har brug for det

Service
Image is not available

Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet

Holdbarhed
Image is not available

Med mere end 30 års erfaring hjælper vi dig

Erfaring